fbpx
voorman hovenier

Voorman Hovenier

Vacature: Voorman Hovenier

Verantwoordelijkheden / Fulltime / Goede voorwaarden / Snel starten

Wij zoeken een Voorman Hovenier met ervaring die samen met zijn team en klant topscores wil behalen! Als Finalist Groenprofessional van het Jaar 2021, streven wij altijd naar de beste kwaliteit en een hoge tevredenheid bij klanten. Daarmee onderscheiden wij ons als De Langstraat! Onze vakmannen werken zowel aan tuinonderhoud als tuinaanleg voor particulieren, bedrijven en scholen.

Ben jij communicatief vaardig, sterk als schakel tussen klant en je team en een echte vakman vol passie? Kom dan ons team versterken en reageer via onderstaande contactgegevens op deze vacature!

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem contact met ons op via 0416 372273 en vraag naar Marcel Muskens of stuur een e-mail naar marcel@delangstraat.nl t.a.v. Marcel Muskens.

 

Over De Langstraat

De Langstraat is al sinds 1990 een echt familiebedrijf.

Inmiddels verzorgen we al meer dan 30 jaar de aanleg en het onderhoud van tuinen in de omgeving van Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en Breda! Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevend groenvoorzieningsbedrijf met zo’n 20+ medewerkers. Zij zetten zich stuk voor stuk in om iedere dag topkwaliteit te leveren en te gaan voor maximale klanttevredenheid!

Naast goede voorwaarden, een werkomgeving met veel kennis en expertise, krijg je er ook fantastische teamleden bij! Wij hechten veel waarde aan een fijne en leuke samenwerking en hebben gedurende het jaar vele uitjes en extra's.