fbpx
projectbegeleider beregening

Projectbegeleider Beregening

Vacature: Projectbegeleider Beregening

Fulltime / Goede voorwaarden / Samen bouwen / Per direct beschikbaar

Wij zoeken een Projectbegeleider voor onze Beregening business unit. Heb jij ruime kennis in beregening en beregeningsinstallaties en ervaring met projectmanagement en klantcontact? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Onze Beregening business unit gaat de aankomende jaren veel aandacht krijgen. En jij mag samen met ons bouwen aan het succes! Jouw rol als Projectbegeleider Beregening is een uitdagende en afwisselende functie. Zo begeleid je het verkoopproces en zorg je ervoor dat het project intern goed uiteengezet wordt. Samen met enthousiaste en passievolle vakmannen werk jij naar de maximale score voor onze klanten. Kom ons team versterken en reageer via onderstaande contactgegevens op deze vacature!

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem contact met ons op via 0416 372273 en vraag naar Marcel Muskens of stuur een e-mail naar marcel@delangstraat.nl t.a.v. Marcel Muskens.

 

Over De Langstraat

De Langstraat is al sinds 1990 een echt familiebedrijf.

Inmiddels verzorgen we al meer dan 30 jaar de aanleg en het onderhoud van tuinen in de omgeving van Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en Breda! Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevend groenvoorzieningsbedrijf met zo’n 20+ medewerkers. Zij zetten zich stuk voor stuk in om iedere dag topkwaliteit te leveren en te gaan voor maximale klanttevredenheid!

Naast goede voorwaarden, een werkomgeving met veel kennis en expertise, krijg je er ook fantastische teamleden bij! Wij hechten veel waarde aan een fijne en leuke samenwerking en hebben gedurende het jaar vele uitjes en extra's.