fbpx
projectleider onderhoud

Projectleider Onderhoud

Vacature: Projectleider Onderhoud

Fulltime / Goede voorwaarden / Verantwoordelijkheden / Veel gezelligheid / Snel starten

Bij De Langstraat, Finalist Groenprofessional van het Jaar 2021, is een unieke vacature beschikbaar: Projectleider Onderhoud! Wij zijn op zoek naar een Projectleider Onderhoud die de schakel is tussen klant, werkvoorbereiding en het uitvoerend team. Het is een hele diverse functie met veel uiteenlopende werkzaamheden. Het belangrijkste: proactief en overzicht bewaken. Wat ga je doen en voor wat ben je verantwoordelijk?

Je ondersteunt de projectleider en denkt mee in het proces van het project.
--
Jouw planning is helder en je hebt uitstekend zicht op lopende projecten en projecten die nog gaan komen. Een goede voorbereiding is het halve werk.
--
Je hebt contact met onze partners en leveranciers en bent verantwoordelijk voor scherpe inkopen.
--
Jouw streven naar een topresultaat zorgt ervoor dat jij bij bezoeken aan het buitenteam en klanten iedere detail ziet. Is het resultaat nog niet naar onze maatstaven? Jij gaat het regelen.
--
Je stuurt het hoveniers team aan en werkt als Projectleider Onderhoud mee aan een topresultaat voor onze klant!
--
Doe jij gezellig mee met onze toffe uitjes en extra's? Wij houden van hard werken en samen plezier maken!

Heb jij werkervaring als Projectleider Onderhoud en ben jij proactief en communicatie sterk? Kom dan ons binnenteam versterken! Heb je interesse en wil je meer weten? Neem contact op met Marcel Muskens via 0627478006 of stuur een e-mail naar marcel@delangstraat.nl t.a.v. Marcel Muskens.

 

Over De Langstraat

De Langstraat is al sinds 1990 een echt familiebedrijf.

Inmiddels verzorgen we al meer dan 30 jaar de aanleg en het onderhoud van tuinen in de omgeving van Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en Breda! Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevend groenvoorzieningsbedrijf met zo’n 20+ medewerkers. Zij zetten zich stuk voor stuk in om iedere dag topkwaliteit te leveren en te gaan voor maximale klanttevredenheid!

Naast goede voorwaarden, een werkomgeving met veel kennis en expertise, krijg je er ook fantastische teamleden bij! Wij hechten veel waarde aan een fijne en leuke samenwerking en hebben gedurende het jaar vele uitjes en extra's.