fbpx
afspraak
kunstgras

Kunstgras

Het kunstgras van Royal Grass

Hoewel een echt grasveld zo zijn charme heeft, kost het tijd en aandacht om het gras mooi te houden. Kunstgras is hiervoor de ideale oplossing! Het aanleggen van kunstgras is geschikt voor een balkon, dakterras, speelplaats of openbare ruimte. De kwaliteit van kunstgras is door verloop van tijd enorm toegenomen. Het Royal Grass kunstgras dat wij gebruiken is van de hoogste kwaliteit. Wij zijn al vele jaren premium partner van Royal Grass!

Door gebruik te maken van vooruitstrevende technologie, leveren wij kunstgras dat bijna niet van echt gras te onderscheiden is. Wij zorgen voor een prachtig groen gazon, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongedierte, onkruid of onderhoud!

ready

ReaDY

Door het gebruiken van de ReaDY technologie, is Royal Grass erin geslaagd iedere kunstgrasvezel zijn eigen groeirichting te geven. Hierdoor krijgt het kunstgras een natuurlijke uitstraling!

mint

MiNT

Door de Micro Nerve Technology wordt de reflectie van het licht sterk verminderd waardoor het gras niet glimt. Door het aanbrengen van kleine nerven, krijgt het gras een natuurlijke glans.

v-shape

V-shape

Door de uit de natuur overgenomen V-shape krijgt elke grasspriet een v-vorm met een nerf in de lengte. Doordat de rug van de grasvezel versterkt wordt, blijven de grassprieten veerkrachtig!

Voor iedere tuin het perfecte kunstgras

Of je nu een grote of kleine tuin hebt, balkon of speeltuin, met het kunstgras van Royal Grass blijft jouw gras altijd groener dan het gras van de buren!

royal grass® wave

Royal Grass® Wave

Door het gebruiken van de ReaDY technologie ziet het gras er zeer realistisch uit. Door deze technologie heeft elke grasspriet zijn eigen richting en wordt een speels en weelderig karakter gecreëerd. De grasvezels zijn 36 mm hoog en de volle rootzone is voorzien van mosdraad.

seperator
royal grass® sense

Royal Grass® Sense

Royal Grass Sense is een heerlijk zacht gras dat erg natuurlijk oogt. Door de ReaDY technolgoie heeft elke grasspriet zijn eigen richting en kroest iedere vezel op eigen wijze. De grasvezels zijn 52 mm hoog en de volle rootzone is voorzien van mosdraad.

seperator
royal grass® lush

Royal Grass® Lush

Royal Grass Lush is de ideale grasmat voor iedereen die op zoek is naar een weelderig gazon! Sommige vezels van het gazon hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme, nazomerse uitstraling krijgt. De vezels zijn 42 mm en staan net iets dichter op elkaar waardoor de grasmat extra vol oogt.

seperator
royal grass® seda

Royal Grass® Seda

Royal Grass Seda is een betaalbaar kunstgras dat toch kwaliteit uitstraalt. De grasmat heeft een stoer en robuust uiterlijk. Doordat de 30 mm hoge vezels verder uit elkaar staan, krijgt de grasmat een ongerepte uitstraling.

seperator
royal grass® exclusive 3.0

Royal Grass® Exclusive 3.0

Vele jaren na de introductie is de Exclusive nog steeds een geliefde keuze! De grasvezels zijn 37 mm hoog en in drie verschillende tinten groen. Hierdoor krijgt de grasmat een natuurlijke uitstraling.

seperator
royal grass® silk 35

Royal Grass® Silk 35

De Silk 35 is een zacht kunstgras met flexibele grassprieten van 35 mm hoog. Het kunstgras is voorzien van een ondersteunende, lichtbruine mosdraad en is zeer geschikt als zachte speelondergrond.

seperator
royal grass® ecosense

Royal Grass® EcoSense

De EcoSense is de meest verantwoorde keuze doordat deze grasmat volledig te recyclen is. Het kunstgras oogt zacht en extra vol door de grasvezels van 40 mm die dicht op elkaar staan.

seperator
royal grass® deluxe

Royal Grass® Deluxe

Dit kunstgras heeft door de combinatie van drie kleuren groen een mooie, olijfgroene kleur. De stevige grasvezels van 36 mm zijn heerlijk zacht en veerkrachtig. Met Royal Grass Deluxe ben je verzekerd van kunstgras van de hoogste kwaliteit!

seperator
royal grass® ultra

Royal Grass® Ultra

Dit kunstgras is uitermate geschikt voor intensief gebruik zoals op openbare locaties en speelplaatsen. De stevige grassprieten van 30 mm lang zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.

seperator
royal grass® xplay

Royal Grass® Xplay

Dit kunstgras is speciaal ontwikkeld om op gespeeld te worden. De vezels zijn 24 mm hoog en van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is dit het meest krachtige en slijtvaste kunstgras uit onze collectie.

    Laat je gegevens achter om een gratis adviesgesprek te plannen

    Hoe heb je het liefst contact met ons?
    E-mailTelefoon