fbpx
afspraak

Verlichting

Verlichting

Met buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken!

 

Bomen, struiken & borders

Je tuin, (dak)terras of binnenplaats gaat pas echt leven als er voldoende groen aanwezig is. Planten hebben een positief effect op hun omgeving: ze zijn mooi, goed voor ons klimaat en zorgen voor een natuurlijke afwatering in je tuin. Geef ze daarom ook ’s avonds de aandacht die ze verdienen door buitenverlichting toe te voegen. We geven je een aantal suggesties voor je bomen, borders en struiken.

 

Laat je huis opvallen met buitenverlichting

Buitenverlichting voor op en om het huis houdt niet op bij een lamp bij de deur. Je kunt buitenverlichting ook gebruiken om de vormen van je huis te accentueren. Zo kun je met bijvoorbeeld een buitenspot de gevel uitlichten. Ook kun je er voor kiezen om een spannend lichtbeeld te creëren op de muur. Door het plaatsen van meerdere ace up-down wandarmaturen creëer je een mooi lichtbeeld met strakke lijnen.

Schuttingen en tuinwanden met licht

Tuinwanden plaats je meestal om privacy te creëren. Maar naast functioneel kan een tuinafscheiding, schutting of tuinmuur ook mooi zijn. Met buitenverlichting wordt het een bijzonder tuinelement dat vooral ’s avonds veel sfeer geeft. Maak van je tuinwand een lichtwand!

Terras, loungehoek en overkapping verlichten

Buiten is dé plek om te ontspannen en te genieten van goed gezelschap en lekker eten. Een mooi terras, fijne loungehoek of praktische eetset met buitenkeuken zijn hierbij niet meer weg te denken. En met een overkapping zit je ’s avonds en zelfs in het voor- en najaar heerlijk lang buiten. Uiteraard wel met de juiste buitenverlichting!

Entree, tuinpad, garage & oprit verlichten

Ook 's avonds wil je goed je weg kunnen vinden rondom het huis en in de tuin. Licht helpt je hierbij. En dat gaat wat ons betreft verder dan alleen een lamp bij de voordeur en de schuur. We laten je graag zien hoe je op sfeervolle wijze je entree, tuinpad, garage of oprit kunt verlichten.

Vijvers en waterelementen met buitenverlichting

Water geeft de tuin een extra dimensie en is met geen ander tuinelement te vergelijken. Het bewegende water zorgt in combinatie met buitenverlichting voor een bijzonder effect. Lees verder voor ons advies.

Uw nieuwe droomtuin is dichterbij dan u denkt

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op. Zo kunnen wij snel een afspraak met u maken voor een gratis adviesgesprek. Ga nu naar onze contactpagina


Bekijk meer referentieprojecten

Landelijke tuin

Bekijk meer referentieprojecten