fbpx
afspraak

Tuinontwerp

3D ontwerp

Het aanleggen van jouw droomtuin begint bij het maken van een tuinplan. Samen met jou nemen wij plaats aan de ontwerptafel en ontdekken we de mogelijkheden. Hierna laat onze ontwerper zijn creativiteit los en komen we samen tot het perfecte tuinontwerp als resultaat.

Hierna kunnen we een 3D tuinontwerp maken om je een goed beeld te geven van hoe je tuin eruit komt te zien. Zo krijg je alvast een voorproefje van hoe het straks is als je middenin je nieuwe tuin staat. Hierdoor kun je veel beter bepalen of het ontwerp overeenkomt met wat je voor ogen hebt!

Fase 1 | Kennismaking

Heb jij interesse in een 3D ontwerp voor jouw tuin? Wij komen vrijblijvend bij je langs om kennis te maken. In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en kunnen we alvast je wensenpakket opstellen. Daarnaast inventariseren we de kavel. Hierbij kijken we hoe het zit met hoogtes, de stand van de zon, omliggende percelen en afwatering, zodat we daar in het tuinontwerp rekening mee kunnen houden.

Fase 2 | Conceptontwerp met presentatie

Op basis van jouw wensen maken we een conceptontwerp voor je. Dat ontwerp presenteren we aan je bij ons op het bedrijf. Tijdens deze presentatie kun je aangeven waar je enthousiast van wordt en wat je graag anders zou willen. Hierna kunnen wij het ontwerp nog meer op jouw wensen afstemmen!

Fase 3 | Definitief ontwerp

Na het bespreken van het conceptontwerp, verwerken we jouw wensen in het ontwerp. Wij maken dan een definitief voorstel voor je. Ben je enthousiast over het eindvoorstel? Wij maken geheel vrijblijvend een prijsopgave voor het ontwerp!

Wat kost het?

Afhankelijk van de grootte van het project kunnen de kosten variëren. Wij komen graag een keer bij je langs om de precieze kosten van het ontwerp te bepalen. We maken het ontwerp volledig naar jouw zin en stellen dit altijd bij als dat nodig blijkt. Alles voor één prijs!

Uw nieuwe droomtuin is dichterbij dan u denkt

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op. Zo kunnen wij snel een afspraak met u maken voor een gratis adviesgesprek. Ga nu naar onze contactpagina


Bekijk meer referentieprojecten

Leven en spelen

Bekijk meer referentieprojecten