fbpx
afspraak

Onderhoud

Tuinonderhoud

Heb je een mooie (bedrijfs)tuin, maar niet genoeg tijd of kennis om deze goed te onderhouden? Wij verzorgen periodiek tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.

We onderhouden je tuin op afgesproken momenten. Je kunt standaardmomenten kiezen, zoals seizoensgebonden snoeibeurten of wekelijks grasmaaien, maar je kunt ons ook laten weten welk moment jou schikt!


Tuinonderhoud voor particulieren

Een goed onderhouden tuin kan een grote bijdrage leveren aan je woonplezier. In het drukke leven is er niet altijd tijd voor het onderhoud waar een tuin om vraagt. Daarnaast kan het ook zijn dat het tuinonderhoud nou eenmaal niet tot je hobby’s behoort. Wij kunnen je hierbij helpen!

Wij onderhouden de tuinen van particulieren op vaste momenten in het jaar. Denk hierbij aan het snoeien van bomen en struiken in het voor- en najaar, het knippen van de heg, maar ook aan het wekelijks maaien van het gras. Wij voeren het onderhoud uit en nemen het afval mee, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van een prachtige tuin.

Tuinonderhoud voor bedrijven en instellingen

Het aanzicht van je bedrijf of instelling wordt grotendeels bepaald door de groenvoorzieningen rondom het gebouw. Een goed onderhouden werkterrein straalt professionaliteit uit!

Door op de juiste momenten in het jaar onderhoud te plegen, ligt het terrein van je bedrijf er altijd netjes bij: een taak die ons op het lijf geschreven is! Wij voeren het onderhoud uit en nemen het afval mee, zodat jij je bezig kunt houden met het runnen van je bedrijf.

Uw nieuwe droomtuin is dichterbij dan u denkt

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op. Zo kunnen wij snel een afspraak met u maken voor een gratis adviesgesprek. Ga nu naar onze contactpagina