fbpx
afspraak

Beregening

Is jouw tuin voorzien van een beregeningsinstallatie?

Laat je beregeningssysteem winterklaar maken door onze vakmannen. Klik hier om een online afspraak in te plannen!

Beregening

De specialisten van De Langstraat helpen je graag met een optimaal beregeningssysteem voor jouw tuin! Ook zorgen wij voor professionele aanleg en onderhoud van het systeem. Naast handmatige besproeiing is het mogelijk om het volledige proces te automatiseren. U kunt daardoor zorgeloos genieten en uw tijd besteden aan andere zaken.

Van simpele oplossing tot geautomatiseerd systeem

Ben je op zoek naar apparatuur en toebehoren waarmee je jouw tuin of gazon beregent? Onze materialen zijn geschikt voor zowel professonieel als particulier gebruik. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment tyleenslang, pompen, sproeiers, koppelingen, ventielen, kabelverbinders, beregeningsapparaten en meer!

Duurzaam besproeiingssysteem

Een duurzaam besproeiingssysteem brengt vele voordelen met zich mee. Zo levert een automatisch besproeiingssysteem veel tijdbesparing op en helpt je water te besparen. Kwalitatieve planten en bomen verdienen voldoende water. Met een geautomatiseerd besproeiingssysteem ben je verzekerd van goed onderhoud.

Uw nieuwe droomtuin is dichterbij dan u denkt

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op. Zo kunnen wij snel een afspraak met u maken voor een gratis adviesgesprek. Ga nu naar onze contactpagina


Bekijk meer referentieprojecten

Lichte kleuren en karakter

Bekijk meer referentieprojecten