fbpx
afspraak

Aanleg

Aanleg

Er gaat niets boven een tuin die helemaal naar jouw wens is! Onze vakmannen gaan met het ontwerp aan de slag en zorgen dat jij helemaal ontzorgd wordt. Wij leggen je tuin geheel naar jouw wens aan. Een investering waar je nog jarenlang plezier van hebt!

Hoe werkt het?

De aanleg van een (bedrijfs)tuin pakken wij projectmatig aan.

  1. Intake: We maken een afspraak om je wensen vast te stellen. Eventueel maken we daarbij een 3D tuinontwerp voor je.
  2. Prijsopgave: Op basis van je wensenpakket maken we een advies en een bijbehorende vrijblijvende prijsopgave.
  3. Uitvoering: Ga je akkoord met de prijsopgave, dan gaan we samen definitieve keuzes m.b.t. de beplanting en sierbestrating maken. Vervolgens plannen we de tuinaanleg in en gaan we voor je aan de slag! Op de afgesproken data zorgen wij voor het benodigde materiaal zodat het aanleggen van de tuin zo min mogelijk tijd in beslag neemt. Bij oplevering ruimen wij de boel op en nemen we overige materialen mee.
  4. Nazorg: Wij verliezen onze klanten nooit meer uit het oog en hebben nazorg en service hoog op onze lijst staan. Met onze bijna 30 jaar ervaring zijn we een begrip in de regio.
  5. Onderhoud: Geen groene vingers? Ook voor het onderhoud kun je bij ons terecht!

 

De voordelen van uitbesteden

Het wordt volledig verzorgd
Wij kunnen je gehele tuinproject voor je verzorgen, van ontwerp tot onderhoud. Wij gaan met het met jou afgestemde ontwerp aan de slag zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken. Wij zorgen voor het eindresultaat precies zoals je voor ogen hebt!

De mogelijkheden zijn eindeloos
Als hoveniersbedrijf hebben we toegang tot allerlei bloemen, bomen, planten, potten, bestrating, houtwerk en meer. We hebben een groot scala aan connecties, zodat we je tuin helemaal naar jouw wens kunnen inrichten!

Wij hebben jarenlange ervaring
Wij verzorgen al bijna dertig jaar tuinen voor allerlei klanten: van particuliere tuinen tot bedrijfstuinen en openbare ruimten. Onze vakmannen weten precies wat voor invloed zaken zoals afwatering, grondsoort en de zon hebben op de mogelijkheden in je tuin. Met die kennis en ervaring kunnen we je tuin zo optimaal mogelijk inrichten!

Uw nieuwe droomtuin is dichterbij dan u denkt

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op. Zo kunnen wij snel een afspraak met u maken voor een gratis adviesgesprek. Ga nu naar onze contactpagina


Bekijk meer referentieprojecten

Moderne en levende tuin

Bekijk meer referentieprojecten