fbpx
hovenier (zzp)

Hovenier (ZZP)

Vacature: Hovenier (ZZP)

Fulltime / Goede voorwaarden / Veel gezelligheid / Snel starten

Voor drukke perioden en grote projecten zijn wij op zoek naar een Hovenier ZZP'er. Wil jij structureel samenwerken met de Finalist Groenprofessional van het Jaar 2021 die topscores behaald bij klanten? Dan zoeken wij jou! Onze vakmannen werken zowel aan tuinonderhoud als tuinaanleg voor particulieren, bedrijven en scholen. Ben jij communicatie vaardig, een echte vakman vol passie en ben je op zoek naar een prettige samenwerking, team en toffe projecten? Kom dan ons team versterken en reageer via onderstaande contactgegevens!

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem contact met ons op via 0416 372273 en vraag naar Marcel Muskens of stuur een e-mail naar marcel@delangstraat.nl t.a.v. Marcel Muskens.

 

Over De Langstraat

De Langstraat is al sinds 1990 een echt familiebedrijf.

Inmiddels verzorgen we al meer dan 30 jaar de aanleg en het onderhoud van tuinen in de omgeving van Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en Breda! Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevend groenvoorzieningsbedrijf met zo’n 20+ medewerkers. Zij zetten zich stuk voor stuk in om iedere dag topkwaliteit te leveren en te gaan voor maximale klanttevredenheid!

Naast goede voorwaarden, een werkomgeving met veel kennis en expertise, krijg je er ook fantastische teamleden bij! Wij hechten veel waarde aan een fijne en leuke samenwerking en hebben gedurende het jaar vele uitjes en extra's.