fbpx
hovenier (zij instromer)

Hovenier (zij instromer)

Vacature: Hovenier (zij-instromer)

Verantwoordelijkheden / Fulltime / Goede voorwaarden / Snel starten

Wij zoeken een een enthousiasteling die het hoveniersvak wil leren binnen een organisatie waar topscores worden behaald! Heb jij affiniteit met groen en wil jij dieper in het hoveniersvak duiken om later met onze vakmannen aan de slag te gaan in tuinaanleg of tuinonderhoud? Kom dan met ons kennismaken. Wij bieden je een uitstekende opleiding en de middelen om van de samenwerking een succes te maken.

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem contact met ons op via 0416 372273 en vraag naar Marcel Muskens of stuur een e-mail naar marcel@delangstraat.nl t.a.v. Marcel Muskens.

 

 

Over De Langstraat

De Langstraat is al sinds 1990 een echt familiebedrijf.

Inmiddels verzorgen we al meer dan 30 jaar de aanleg en het onderhoud van tuinen in de omgeving van Den Bosch, Waalwijk, Tilburg en Breda! Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevend groenvoorzieningsbedrijf met zo’n 20+ medewerkers. Zij zetten zich stuk voor stuk in om iedere dag topkwaliteit te leveren en te gaan voor maximale klanttevredenheid!

Naast goede voorwaarden, een werkomgeving met veel kennis en expertise, krijg je er ook fantastische teamleden bij! Wij hechten veel waarde aan een fijne en leuke samenwerking en hebben gedurende het jaar vele uitjes en extra's.