fbpx
afspraak
hout & speel

Hout & Speel

Hout & Speel

Wil jij graag een sfeervolle plek in je tuin creëren met een overkapping of pergola? Of lijkt een houten terras of speeltoestel je iets? Wij leveren maatwerk voor elke tuin!

overkapping

Overkapping

Met een overkapping ben je ervan verzekerd dat je elk seizoen meer en langer kunt genieten in jouw tuin. Het plaatsen van een veranda, pergola of prieel zorgt voor een sfeervolle plek waar je heerlijk kunt relaxen. Wij denken graag met je mee en realiseren een overkapping die helemaal past bij jouw wensen!

Meer over overkappingen
seperator
tuinhuis

Tuinhuis

Wil jij graag meer opbergruimte in jouw tuin? Een tuinhuis is de ideale oplossing! Wij maken tuinhuizen in allerlei soorten en maten. Wil jij naast opbergruimte graag een knusse, overkapte zithoek? Of zie jij een mancave wel zitten? Wij leveren maatwerk oplossingen die helemaal aansluiten bij jouw wensen!

Meer over tuinhuizen
seperator
speeltoestel

Speeltoestel

Ben je op zoek naar een speeltoestel dat mooi opgaat in jouw tuin? Wij maken speeltoestellen van gecertificeerd hout in allerlei opstellingen! Of je nu alleen een schommel wil of een groot kasteel; Wij vervullen iedere (kinder)wens!

Meer over speeltoestellen
seperator
inspiratiecentrum

Inspiratiecentrum

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om met houten bouwwerken sfeer te geven aan jouw tuin. Het kiezen van een geschikte overkapping, tuinhuis of speeltoestel kan een lastige klus zijn!

Wij helpen je graag met betrouwbaar advies. Kom eens langs in ons tuinhuis in de showtuin om met ons van gedachten te wisselen of ideeën op te doen. Met een 3D ontwerp zie je hoe jouw tuin er met de nieuwe overkapping, tuinhuis of speeltoestel uit ziet!

Ik wil inspiratie!

    Laat je gegevens achter om een gratis adviesgesprek te plannen

    Hoe heb je het liefst contact met ons?

    E-mailTelefoon