fbpx
afspraak
voor bedrijven

Voor bedrijven

Alles voor jouw bedrijfstuin

Een goed verzorgde bedrijfstuin als entree is een mooi visitekaartje en versterkt het professionele imago van het bedrijf. Naast de representatieve functie zorgt een groene werkomgeving ook voor de verbetering van de werksfeer. In een omgeving waarin werknemers zich prettig en ontspannen voelen, zullen zij productiever zijn.

Wij werken met vakmensen die beschikken over veel praktische kennis en ervaring in de aanleg van bedrijfstuinen. De mogelijkheden die wij bieden zijn kleurrijk, uitgebreid en volledig gericht op jouw wensen!

 

ontwerp

Ontwerp

Het aanleggen van een bedrijfstuin begint bij het maken van een tuinplan. Om een goed beeld te geven van hoe de bedrijfstuin eruit komt te zien, maken wij een 3D ontwerp. Zo krijg je een uitgebreid voorproefje van je tuin en kun je nóg beter jouw wensen bepalen voor de definitieve aanleg.

aanleg

Aanleg

Wij vertalen jouw wensen naar een mooie bedrijfstuin en verzorgen de volledige aanlag. Onze vakmannen gaan met het ontwerp aan de slag en zorgen ervoor dat de bedrijfstuin helemaal naar wens is. Wij verzorgen het volledige traject, zodat jij je kunt bezig houden met ondernemen!

onderhoud

Onderhoud

Beschik je over een mooie bedrijfstuin, maar heb wil je het onderhoud graag uitbesteden? Wij verzorgen periodiek tuinonderhoud, afgestemd op jouw wensen. Denk aan het wekelijks maaien van het gazon tot het snoeien van bomen en struiken in het voor- en najaar. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin in topconditie verkeerd!

inspiratie

Inspiratie

Een nieuwe bedrijfstuin aanleggen is spannend en leuk! Wil jij graag inspiratie opdoen? Laat je inspireren door onze vakmannen! Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij overtuigd dat we jou kunnen verrassen met pakkende ontwerpen. Wil je meer weten? Laat je gegevens achter onderaan deze pagina en wij nemen spoedig contact met je op.

Voor elke locatie een oplossing

Of het nu gaat om een particuliere tuin, bedrijfstuin of openbare ruimte: wij zorgen voor projecten op maat! Tekst tekst tekst tekst tekst Tekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekstTekst tekst tekst tekst tekst.

 

bedrijfstuin ontwerp & tuinaanleg

Bedrijfstuin ontwerp & tuinaanleg

Een fijne bedrijfstuin draagt bij aan de presentatie van jouw bedrijf én het werkplezier van je medewerkers! Wil jij graag geïnspireerd worden bij het ontwerpen van jouw bedrijfstuin

droomtuin? Of heb jij wel een goed beeld voor ogen, maar kun jij wel wat hulp gebruiken bij het realiseren daarvan? Onze vakmannen staan voor je klaar!

Dankzij onze jarenlange ervaring en voortdurende inspiraties creëren wij eigentijdse, hoogwaardige en bijzondere bedrijfstuinen.

Wij werken met vakmensen die beschikken over veel praktische kennis en ervaring in de aanleg van bedrijfstuinen. De mogelijkheden die wij bieden zijn kleurrijk, uitgebreid en volledig gericht op jouw wensen.

seperator
bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen

Een goed verzorgde bedrijfstuin als entree is een mooi visitekaartje en versterkt het professionele imago van het bedrijf. Het aanzicht van het bedrijf wordt immers grotendeels bepaald door de groenvoorzieningen rondom het gebouw! Naast de representatieve functie zorgt een groene werkomgeving ook voor de verbetering van de werksfeer. In een omgeving waarin werknemers zich prettig en ontspannen voelen, zullen zij productiever zijn.

Wij werken met vakmensen die beschikken over veel praktische kennis en ervaring in de aanleg van bedrijfstuinen. De mogelijkheden die wij bieden zijn kleurrijk, uitgebreid en volledig gericht op jouw wensen.

seperator
openbaar & scholen

Openbaar & scholen

Naast het inrichten van bedrijfstuinen en particuliere tuinen, zorgen wij ook voor de groenvoorziening voor openbare ruimtes en scholen. Wij vinden namelijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om de natuur te beleven. Daarom zetten wij in op een groene speel- en leefomgeving voor iedere leeftijd en doelgroep.

    Laat je gegevens achter om een gratis adviesgesprek te plannen

    Hoe heb je het liefst contact met ons?

    E-mailTelefoon